Participatie boomgaard en struinezone Stelt-Zuid

De Stelt-Zuid is niet zomaar de wijk waarin uw nieuwe huis staat. U woont hier letterlijk in het landschap, maakt er onderdeel van uit. We doen dan ook graag een beroep op u, als bewoners, om samen te zorgen voor dit bijzondere stukje Waalsprong. We hopen dat u al enthousiast bent geworden van de informatie bij de koop of huur van uw woning. Via deze weg vertellen we u kort over het hoe en wat in het participatieproces.

Van ravotplek tot barbecue plaats. Van seizoenbeleving tot oogstfeest. De centraal gelegen boomgaard en de struinzone op de dijk staan voor alles wat wonen in de Stelt-Zuid zo fijn maakt. De boomgaard verbindt en is meteen dé link naar de omliggende natuur. Hier komt u elkaar tegen. Geniet u van het moment. Groeit u mee met het groen rondom uw woning. Ook is het de plek waar uw met uw buurtgenoten af en toe de handen uit de mouwen steekt en uw groene vingers laat werken. Omdat het leuk is. Weinig moeite kost. En u graag (letterlijk) de vruchten plukt van het lekker samen bezig zijn.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Graag willen wij als bewoners inzage in het beplantingsplan of definitieve groenontwerp van de boomgaard als de struintuin. Kunt u ons ook een specifieke planning mededelen? De publieke boomgaard en struintuin zouden wij graag als speelweiden willen aanmerken om het bestemde gebruik en de sociale cohesie te versterken. Mvg

Antwoord
Idee is ingestuurd op 24-02-2021