Openbaar drinkwaterpunt bij nieuwe school De Verbinding en gymzaal De Stelt

December 2021 wordt de nieuwbouw van KC De Verbinding opgeleverd! Het kindcentrum ligt op een centrale plek aan de dijk, naast de nieuwe gymzaal De Stelt.

Aan de voorzijde van het Kindcentrum komt een vrij toegankelijk gebied voor spelen, ontmoeten en buiten sporten. Centraal op de hoek bij de gymzaal wil men een drinkwaterpunt.

Het verzoek is om dit drinkwaterpunt direct bij de inrichting van de buitenruimte mee te nemen. Daarvoor is geen budget beschikbaar.

Daarom deze aanvraag via mijnwijkplan.nl. Graag ontvangen wij zo veel mogelijk likes op deze aanvraag, zodat dit initiatief subsidie kan krijgen. 

Hoe mooi is het als bij de officiële opening van KC De Verbinding op donderdag 24 februari opgeleukt wordt met een slokje drinkwater uit het nieuwe watertappunt voor de wijk.

Kom dan gerust langs bij deze feestelijke opening, en... een proef het heerlijke water! 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Drinkwaterpunt

    Jaarlijks, van 2023 tot en met 2023
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Beste bewoners,

Goed nieuws! Er gaat een watertappunt worden gerealiseerd op deze plek. Het gaat nog even duren voordat deze er komt te staan, vanwege drukte bij Vitens. Zodra er meer duidelijk is over de planning, wordt dit via MijnWijkplan gecommuniceerd. 

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 12-06-2023

Mooi & gezond initiatief! En goed voor iedereen, voor buurtbewoners, kinderen, ouders, wandelaars etc.....

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 12-06-2023

Goed idee!!

Antwoord

Goed idee!

Antwoord

Wat een mooi initiatief van onze ouders van KC De Verbinding! Wij ondersteunen dit als school heel graag. En stellen dan ook graag een plek beschikbaar voor dit drinkwaterpunt op ons terrein.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-10-2021