Bloemenbuurt Picknicktafel 5 meter

Onze ontmoetingsplaats in de Bloemenbuurt mag wegens succes uitgebreid worden!

Onze grote wens: *Een douglas Picknicktafel van 5 meter lang*

Sinds 2 jaar maken buurtgenoten van jong en oud intensief gebruik van de huidige picknicktafel op de kruising Azaleastraat/ Begoniastraat. Hiermee is de sociale controle en zorg voor elkaar wezenlijk vergroot. Tevens een ideale rustplaats voor fietsers, (vierdaagse)wandelaars en ouderen die een dagelijkse wandeling maken vanuit de St Josef.

De huidige picknicktafel is aan vervanging toe. Wij als buurtgenoten zouden heel graag een extra lange tafel van wel 5 meter op deze plek zien staan. Zo kunnen we samen buiten eten, spelletjes spelen, het leven doornemen, mooie momenten samen vieren!

De ervaring leert dat wij geen overlast, zwerfafval of vandalisme ervaren van passanten. Bij onjuist gebruik, lossen we dit op door in gesprek te gaan. Het gebruik van het veldje en de tafel is een gezamenlijke verantwoordelijkheid.

Wat het grasmaaien betreft: tijdens of na een maaibeurt verplaatsen we de tafel een stuk zodat het gras overal vrijwel gelijk blijft.

Wij duimen dat onze wens gerealiseerd mag worden,

Met vriendelijke groet,

bewoners Bloemenbuurt

 

 

 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijnwijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 01-11-2019

Ontzettend leuk initiatief!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 25-05-2018