Aanleg petanquebaan

Het lijkt mij een idee om een jeu de boulebaan aan te leggen binnen de speelvoorzieningen van de Beatlesstraat. Er is nu veel sport- spegelegenheid  voor jeugd. In de straat wonen ook ouderen en het lijkt mij goed als zo'n boulesbaan daar komt om jeugd en ouderen naast en met elkaar te laten spelen. Mooie kans voor buurtbewoners om elkaar te ontmoeten. Naar mijn idee is er zeker ruimte voor. Ook past het in de toekomstvisie van de Nederlandse Jeu de Boules Bond (NJBB) om jeugd meer te betrekken bij deze sport in opkomst Jeu de boules (Petanque) wordt nu nog vaak gezien als een sport voor ouderen. In Nederland en andere landen wordt deze sport/spel onder jongeren steeds populairder. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gisteren 17 april 2024 heb ik de wijkregisseur gevraagd hoe de stand van zaken is rondom dit idee. Vorig jaar was het budget op en in 2024 zou contact met me worden opgenomen om het idee handen en voeten te geven. Wacht nu op reactie.

Antwoord

Goed plan én t werkt ook zo in de praktijk. Jongeren komen meedoen waardoor er ineens contact ontstaat tussen meerdere generaties. Mooi toch

Antwoord

Goed plan

Antwoord

heel mooi initiatief, ik denk ook positief voor de flatbewoners

Antwoord
Idee is ingestuurd op 29-10-2023