Sportveldje jong en oud van voormalig jeu de boules veldje

Toen ik gisteren iemand van de bel- en herstellijn sprak over de loszittende balk naast het voormalig jeu de boules veldje, heb ik met deze persoon een idee gedeeld dat ik al wat langer heb met dit veldje.
Dit is het idee om op dat gedeelte een beweegveldje te creëren waar jong en oud kan sporten en spelen.
Op dit moment is het een braak liggend gedeelte dat niet of nauwelijks gebruikt wordt en daarom lijkt het mij een goed idee om het nu definitief een bestemming te geven die goed gebruikt zal gaan worden.
Ik heb een bewerkte foto en een bestaande foto toegevoegd als bijlage.
Dit soort rekken kunnen dus gebruikt worden door kinderen om te spelen, maar zeker ook door volwassenen om te sporten (callanetics, etc). Uiteraard zal dan ook de ondergrond aangepast moeten worden, maar alles lijkt me beter dan de braakliggende zandvlakte dat het nu is.
Ik heb inmiddels dit idee gemaild naar alle bewoners vd wijk en 100% vd reacties zijn zeer positief (29 reply-mails) en velen geven ook aan dan zeker hiervan gebruik te gaan maken.
Ik zou het zelfs wel op me willen nemen om bv. een periodiek wijksport uurtje te organiseren, waarbij ik dan les geef en uiteraard ook zelf meedoe.

Ik wordt binnenkort gebeld door de wijkregisseur hierover en om dit idee te kunnen realiseren heb ik natuurlijk voldoende draagvlak nodig, vandaar dat ik benieuwd ben wat jullie ervan vinden.
Kunnen jullie zoveel mogelijk dit idee positief beoordelen!!!!!

Michiel Harbers

Initiatiefnemer

Deelnemers