Wie heeft ideeën voor het Daniëlsplein?

HALLO Heseveld!

 Wij, buurtbewoners van Heseveld, willen onze wijk nog mooier maken zodat het prettig is om naar buiten te gaan en elkaar te ontmoeten. 

Heb je ideeën om het Danielsplein nog aantrekkelijker te maken? Jouw creativiteit is gevraagd! Wat zou jij willen realiseren?

Zet  je voorstel tot 20 mei op mijn wijkplan, hier kunnen we ook afstemmen!

Wij denken zelf vooral aan lekker kleurrijk:

Een reuze Mandela op het grote plein, kunstwerkjes op stoeptegels, het hek van het voetbalveldje versieren of stoeptegels als mensfiguren om te toveren.

Op 10 juni is buitenspeeldag op het Danielsplein en willen we met jouw idee aan de slag! (Natuurlijk als corona het toelaat)

Is samenwerking met studenten van de Allesbinder is er al een start gemaakt met het kunstproject 'Hallo Heseveld'. Dit kunstobject is nu 'on toer' en te bewonderen in Huize Roza. 

Dus zet je ideeën MijnWijkplan  of like die van andere bewoners. Samen maken we er iets moois van! 

Hopelijk zien we elkaar op 10 juni, als we weer buiten mogen spelHartelijke groeten,

Team Hallo Heseveld

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Terwijl u draagvlak creëert, zal ik kijken of dit idee past binnen het beleid en budget. Veel succes!

Reacties

Hoi team hallo heseveld, Wat een leuk idee om het danielsplein nog gezelliger te maken. Ik woon er om de hoek. Helaas lees ik dit nu pas en is 10 juni al geweest. Komt er in het najaar nog zon dag wellicht waar ik bij aan kan sluiten? Er is ook een initiatief voor een familie schommel geplaatst op mijn wijk plan. Past in dezelfde lijn om het danielsplein gezelliger en levendiger te maken. Wellicht kunnen we een keer met een groepje samenkomen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 24-04-2020