waterpunt

Is het mogelijk om in het planetenpark een of meerdere waterpunten te maken?

Zodat wandelaars/ sporters een plek hebben om water te tappen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • waterpunt realisatie

    Jaarlijks, van 2021 tot en met 2021
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Gefeliciteerd, jullie idee wordt uitgevoerd! Voor de exacte locatie zijn we afhankelijk van de hoofdwaterleidingen. Onze collega’s zullen aan de hand daarvan de locatie bepalen. Het watertappunt is besteld, maar de levertijd is erg lang. Zodra we hier meer over weten plaatsen we dit op MijnWijkplan. Bedankt voor het indienen van het idee en als u in de toekomst meer ideeën heeft voor de wijk zien wij deze graag tegemoet op MijnWijkplan.

Goed om te zien dat dit idee toch nog draagvlak heeft gekregen vanuit de wijk! Het idee sluit ook aan bij het beleid van de gemeente. We gaan het daarom uitwerken. Dit betekent dat we gaan kijken naar de technische, juridische en financiële (on)mogelijkheden. Zodra we meer weten plaatsen we een nieuw bericht op deze pagina.

Beste initiatiefnemer, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment is heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Denkt u dat er draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Fijn dat u ons platform heeft gevonden. Wij gaan intern bekijken wat er mogelijk is en komen hierop terug.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 26-07-2022

Super fijn dat dit goede idee uitgevoerd wordt!

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 09-02-2021

Ik mag niet stemmen op dit idee volgens de website. Is dat omdat ik in Hees woon en niet in Heseveld? Zou het graag ondersteunen?

Antwoord

Hoi Maarten, jouw stem is bij deze meegeteld. Je kan deze pagina in de gaten houden voor updates.

Antwoord

Wat een hartstikke goed idee! De dichtstbijzijnde watertap is nu aan het goffertpark, terwijl buitensporten nog zoveel potentie heeft en deze tapjes ook veel zwerfafval besparen. Mocht er nog ruimte voor zijn zou het misschien interessant kunnen zijn om aanvullend wat rekstok-achtige toestellen voor bootcamp-achtige workouts te plaatsen zoals ze ook aan de Slotenmaker de Bruïneweg staan. Daarmee krijgt het park nog meer potentie voor buitensport! (heeft er iemand nog een gouden tip om hondenpoep op een deel van het grasveld te vermijden, zodat daar ook nog beter kan worden gesport?)

Antwoord

Inderdaad een combinatie van een watertappunt met wat toestellen voor oefeningen zou geweldig zijn. In deze corona-tijd heb ik het planetenpark echt ontdekt. Het is een prettig alternatief voor het vaak drukke Goffertpark.

Antwoord

Wat een goed idee, dit is precies wat het park nog mist!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 20-11-2019