waterpunt

Is het mogelijk om in het planetenpark een of meerdere waterpunten te maken?

Zodat wandelaars/ sporters een plek hebben om water te tappen.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment is heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Denkt u dat er draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Fijn dat u ons platform heeft gevonden. Wij gaan intern bekijken wat er mogelijk is en komen hierop terug.

Reacties

Ik mag niet stemmen op dit idee volgens de website. Is dat omdat ik in Hees woon en niet in Heseveld? Zou het graag ondersteunen?

Antwoord

Wat een hartstikke goed idee! De dichtstbijzijnde watertap is nu aan het goffertpark, terwijl buitensporten nog zoveel potentie heeft en deze tapjes ook veel zwerfafval besparen. Mocht er nog ruimte voor zijn zou het misschien interessant kunnen zijn om aanvullend wat rekstok-achtige toestellen voor bootcamp-achtige workouts te plaatsen zoals ze ook aan de Slotenmaker de Bruïneweg staan. Daarmee krijgt het park nog meer potentie voor buitensport! (heeft er iemand nog een gouden tip om hondenpoep op een deel van het grasveld te vermijden, zodat daar ook nog beter kan worden gesport?)

Antwoord

Wat een goed idee, dit is precies wat het park nog mist!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 20-11-2019