Verwijderen bekladde (tennis)muur

Graag zouden wij het muurtje in het Kometenpark ten hoogte van de Venusstraat verwijderd zien. Het muurtje ooit bedoeld als tennis/ voetbalmuurtje wordt al een tijd daarvoor nauwelijks gebruikt. De muur is voortdurend beklad met graffiti. Past niet in het groene beeld van het park en vanuit onze woonkamers gezien is het een doorn in het oog. 

Met vriendelijke groet,

Ria Kocken, Dhr. en Mevr. Peters en Rosemarie Winters 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, om uw wens uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment is heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. We zijn erg blij met uw betrokkenheid! Voordat we dit idee kunnen oppakken is het erg belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de andere wijkbewoners. Vraag hen daarom te reageren op uw idee, en hierbij hartjes uit te delen. Veel succes!

Reacties

Ha bewoners, het is inderdaad geen zicht, dat muurtje met al die graffiti erop. Misschien is het een leuk idee om het muurtje te versieren met een leuke tekening of kunstwerkje door buurtbewoners? Als opbouwwerker in Nieuw-West kan ik misschien helpen dit te realiseren, mocht daar animo voor zijn!

Antwoord

Inderdaad goed idee om de muur te verwijderen, aangezien hij niet voor tennis of voetbal gebruikt wordt. Graag 'n groene invulling.

Antwoord

Een prima idee. Weg met de lelijke muur, en opvullen met groen.

Antwoord

Helemaal mee eens! De muur trekt op deze manier juist vandalisme aan. Het ziet er niet uit en er ligt steeds rotzooi omheen.

Antwoord

Inderdaad een verschrikkelijk lelijke muur, zonde van de mooie groene omgeving! Bovendien ligt er vaak rotzooi en glas omheen en trekt het hangjongeren aan. Ik zou er liever een mooie boom zien staan.

Antwoord

Meer overlast dan speelplezier. Goed plan en dan opvullen met groen, er komen daarvoor veel parkeerplaatsen, dus groen lijkt op zijn plaats.

Antwoord

Ik ondersteun het idee om de muur te verwijderen. Zoals hierboven al aangegeven wordt de muur eigenlijk nooit gebruikt waar hij voor bedoeld is en hij is storend aanwezig in het mooie park.

Antwoord

Er wordt ook veel glaswerk kapot gegooid tegen deze lelijke muur, erg hinderlijk voor onze viervoeters.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-06-2019