Onderhoud straat & Parkeerlijnen aanbrengen

Onderhoud aan de weg Plantenbuurt. (meerdere straten maar vanaf zonstraat tot Neptusstraat sowieso).zie voorbeeld plaatje van de Venusstraat

Tevens ook graag Parkeerstrepen voor flatsgebouwen in de Plantenbuurt.
In de Neptunesstraat staan wel strepen ik dat zouden wij (bewoners van de Plustostraat 111-157) graag ook willen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Voor de onderhoudswerkzaamheden aan de weg verwijs ik u graag naar het Meld & Herstelformulier: https://www.nijmegen.nl/diensten/melden-aan-de-gemeente/meld-herstel/. Deze werkzaamheden vallen onder het reguliere onderhoud. In de reacties hoor ik graag wat de reden voor de parkeerstrepen is en hoe uw buurtgenoten hier over denken. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 28-05-2019

Beste gemeente, reden voor parkeerstrepen is onder andere om meer auto's kwijt te kunnen in de straat een andere reden is om te voorkomen dat er krassen op de auto's komen. Ik heb aan mijn buurtgenoten gevraagd om op wijkplan platform te komen. Echter zijn niet alle bewoners van de digitale tijdperk. ik ga daardoor maar handtekeningen verzamelen en deze hier op plaatsen. want de behoefte is er zeker wel!

Antwoord

Door de boom op de hoek van de Plutostraat en de Venusstraat hebben de appartementen op die hoek in de lente en zomer veel ongedierte. Met name in het voorjaar is er overlast door meikevers.

Antwoord

Gezien er te weinig parkeergelegenheid is aan te Plutostraat ter hoogte van het genoemde appartementencomplex, ook graag verkennen van mogelijkheden uitbreiden aantal parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat.

Antwoord

Gezien er te weinig parkeergelegenheid is aan te Plutostraat ter hoogte van het genoemde appartementencomplex, ook graag verkennen van mogelijkheden uitbreiden aantal parkeerplaatsen aan de overzijde van de straat.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 12-03-2018