Mini bieb in dorpspark heseveld

Een mini bieb in onze buurt. Het is een kleine kast waar mensen boeken kunnen lenen en ruilen. Hier zijn een paar redenen waarom het een goed idee is:

 

1. Lezen is leuk: Met een mini bieb kunnen we meer mensen aanmoedigen om te lezen. Het is super handig en je kunt allerlei boeken vinden. 

 

2. Maak nieuwe vrienden: Een mini bieb is een plek waar mensen samen kunnen komen en praten over boeken. Het is een geweldige manier om nieuwe vrienden te maken en onze buurt nog gezelliger te maken.

 

3. Goed voor de planeet: Door boeken te delen en te ruilen, helpen we het milieu. We verminderen afval en geven boeken een nieuw leven.

 

4. Leren en verbeteren: Een mini bieb is niet alleen leuk, maar ook leerzaam. We kunnen nieuwe dingen ontdekken, onze taalvaardigheid verbeteren en altijd blijven leren met informatieve boeken en leuke boeken voor in je vrije tijd.

 

Ik hoop dat jullie enthousiast zijn over dit idee en het willen steunen. Samen kunnen we het.

 

Groetjes,

Ella

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Ella,
Om uw idee uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee.
Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw idee twee weken na dit bericht gearchiveerd worden.

Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan of stuur een mail naar wijkregisseurwest@nijmegen.nl.

Bedankt voor het plaatsen van dit idee op Mijn Wijkplan!

Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk/wijkbewoners. Ik wil u vragen om draagvlak te gaan verzamelen. Dit kunt u doen door buurtgenoten door te verwijzen naar Mijn Wijkplan. Zij kunnen dit idee ondersteunen door op het ‘hartje’ te klikken. 

Heeft u hulp nodig bij het verzamelen van draagvlak? Dan wil ik u graag in contact brengen met de opbouwwerker van Bindkracht10, Dorien Baetsleer.

Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 08-10-2023