Jeu de Boule baan

Al gedurende drie jaar wordt van april tot november iedere eerste zondag van de maand door een groep buurtbewoners enthousiast jeu de boule  gespeeld in het gras in het parkje.

Om de spelvreugde te verhogen willen we graag een jeu de boule baan in het parkje aan de Hatertseveldweg.

 

 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 16-11-2018

Dag Sanne, Fijn dat we samen verder kijken naar de uitwerking van de aanleg van de jeu de boulebaan in ons parkje. Kun je , in verband met onze vakanties , al aangeven op welke termijn we uitgenodigd worden voor de verdere uitvoering? Hartelijk gegroet, Agnes en Sytske

Antwoord

Hallo Sanne, wat fijn dat we ook met deze wens voldoende likes hebben gekregen. Ik zal uitzoeken wat we jullie nog moeten aanleveren. Groet, agnes

Antwoord

Hallo buurtbewoners, over ongeveer 2 weken zal de gemeente een besluit nemen over onze wens voor een jeu de boulebaan in ons park. Al ruim drie jaar spelen een aantal mensen uit onze buurt de ballen entoesiast over het grasveld en vaak gaan de ballen niet de goed kant op vanwege de graspollen die door de lucht schieten. Een mooie baan is dan ook vast een grote stimulator om meer buurtbewoners deel te laten nemen aan dit gezellige spel.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 28-05-2018