Watertappunt

Watertappunt bij het speeltuintje. Fijn voor hardlopers, spelende kinderen en... de wandelaars van de Vierdaagse!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Budget

  • Aanleg Join The Pipe/watertappunt

    Jaarlijks, van 2019 tot en met 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De installatie voor de Join the pipe is geleverd en staat nu op de gemeentewerf. We wachten nog op een watermeter en op Vitens die de aansluiting op de waterleiding regelt.

Op 13 november met de initiatiefnemers de plek bepaald voor de aanleg van de join the pipe voorziening op het Dommerplein. Het project kan nu uitgevoerd worden.

Dank jullie wel voor het plaatsen van dit idee op MijnWijkplan. Dit idee is technisch haalbaar op deze plek. Het is belangrijk dat het idee door zoveel mogelijk wijkgenoten wordt ondersteund. Vooral ook door direct aanwondenden van het Dommerplein. Probeer uw buurtgenoten naar MijnWijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee. Succes!

Reacties

Mooi dat het negen maanden na het initiatief bijna zover is. Ik/ We horen graag wanneer we kunnen kijken en zien en drinken

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 19-11-2019

Bedankt voor de update en de ondersteuning @helenfranken! Fijn dat de gemeente dit idee van buurtbewoners wil honoreren :-)

Antwoord

Hopelijk gaat dit ook leiden tot een reductie van wegwerpflesjes.

Antwoord

Top! Ik krijg nu al dorst. Dank namens Duurzaam Hengstdal

Antwoord

Buurtbewoners hebben in juni al gereageerd op een goede locatie. Ze hebben in aanloop naar de realisatie al een eigen watertappunt water laten leveren op : 1) zondag 16 juni wijkfestival Hengstdal wijk van de toekomst , 2) 5-7 juli buurtcamping aan de luciaweg en 3) witte donderdag 18 juli op het Dommerplein . ze zijn erg benieuwd wanneer ze weer betrokken worden bij de realisatie van het definitieve degelijke Join the pipe tappunt watertappiu

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-05-2019