koken voor de ouderen / studenten/ statushouders/iedereen

Foor el Qaar is een groep vrijwilligers die bewoners helpt die het moeilijk hebben in Nijmegen-Oost. O.a. koken wij voor de oudere, kwetsbare bewoners. Wij koken voor ongeveer 30 mensen in de buurtkamer van de Gulden Winckel. 

Door de huidige omstandigheden komen steeds meer mensen in moeilijkheden, voor hun bereiden wij de maaltijden elke dag vers met producten uit de buurt. Er kunnen een aantal mensen geen bijdragen betalen Daarom vragen wij budget aan om zeker tot en met eind 2022 om de maaltijden te kunnen blijven maken. Wat we bereiken is dat iedereen te eten heeft en we zorgen er ook voor dat iedereen in beeld blijft naast het eten zorgen we dat de mensen gezond blijven door ze elke dag te spreken en te zien.wij vragen een budget aan voor 1 jaar wij gaan de mensen die niet kunnen betalen om een bijdragen van 2 euro te vragen 4 dagen in de week en 3 dagen in de week krijgen zij dan het eten gratis zoals besproken met jullie en indien iemand echt niet kan betalen elke dag gratis.
we betalen van de opbrengst de vrijwilligers per dag €4,50 vanaf dit jaar.verder kopen we 2x in de week vis en de aanvullende boodschappen daarnaast hebben we een verzekering en de kosten voor onderhoud aan de fiets we zijn een non profit organisatie alles wat erin komt gaat er ook weer uit.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 04-10-2022