Extra bankjes op terrein van de speeltuin aan de dommer van poldersveldtweg

Er komen nieuwe speeltoestellen in de speeltuin. Nu zijn er voor ouders weinig zitplaatsen/bankjes rondom de speeltuin. We zouden er hier graag nog wat extra bankjes willen hebben.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, 

De Gemeente heeft in goed contact met de initiatiefnemers besloten dat we dit leuke idee gaan uitvoeren. Er wordt binnenkort een bankje toegevoegd aan de speelplek aan het Dommerplein.

De planken van de bank zijn beschilderd door een kunstenaar, een uniek exemplaar!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 22-02-2022

Bernadine van Haren en nog wat mensen organiseren op zondag 25 sept wijkfeest Torremolimos op Limos. Ze willen dan onder andere met een trekzaag van 2 m uit limos beukenstammen ook tenminste een bank maken. Is er bij de speeltuin belangstelling voor plaatsing en medewerking? en hoe reageerde de gemeente op het buurtidee zitbankjes ? hengstdal 20aug

Antwoord

Goed idee! Misschien kan er ook een hek/omheining (hoeft niet hoog te zijn) om de speelplaats komen - in ieder geval aan de v t Santstraat: dan kunnen de ouders ook ontspannen zitten ;)

Antwoord

Ik zag in enkele andere gemeenten dat gekozen is voor rolstoelvriendelijke picknickbanken. Het zou fijn zijn als er dan meteen extra vuilnisbakken geplaatst worden door de DAR ;-) https://nederlands-instituut-voor-toegankelijkheid.nl/2011/06/06/rolstoeltoegankelijke-picknicktafel/

Antwoord

Topidee. Direct doen!

Antwoord

Ik zie altijd erg veel ouders staan. Dus extra bankjes lijken me zeer welkom.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 05-05-2021