ehub Hengstdal

In gemeente Nijmegen realiseren we 10 ehubs, het is de bedoeling om verschillende ehubs in juni 2020 gereed te hebben. We starten met elektrische fietsen (Urbee) en elektrische bakfietsen (Cargoroo).

Een ehub is een locatie in de openbare ruimte waar elektrisch deelvervoer wordt aangeboden, de locaties liggen verspreid over de stad.

We starten met elektrische fietsen en elektrische bakfietsen, in de toekomst worden hier mogelijk elektrische scooters en elektrische auto’s aan toegevoegd.

Doel is onder meer om co2 uitstoot te verminderen, deelmobiliteit te vergroten en elektrisch vervoer te stimuleren.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Prachtig initiatief. Valt me wel op dat de bedradingen van de achterlichten van de fietsen geregeld door worden geknipt!! Erg asociaal en heel vervelend omdat mensen die zo’n fiets willen gebruiken dat dan niet veilig kunnen doen zo zonder achterlicht. Ook heel jammer dat die fietsen daar nu blijkbaar niet veilig en in goed vertrouwen geparkeerd kunnen staan. Wellicht dat hier nog een oplossing voor gevonden kan worden? De fietsen blijken nu best kwetsbaar voor vandalisme. De parkeerplaats bij de Zeeman is geregeld een hangplek waar van alles en nog wat gebeurt.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 19-02-2020