Uitbreiding skateparkje naast de wolfskuilseweg

Beste gemeente Nijmegen
Ik en mijn vrienden skaten veel in het skateparkje naast de wolfskuilseweg. We zijn er heel blij mee. 
Er zijn daar vaak veel mensen en het is maar een klein skateparkje. Wij zouden willen kijken of er een mogelijkheid is dat het skateparkje kan worden uitgebreid. Zodat er meer ruimte is en er ook misschien meer toestellen kunnen komen (zoals een halfpipe of een bowl). Ik hoop dat jullie het zouden willen bespreken.
Met vriendelijke groet 
Gijs van Leuken en Bent  Meulepas

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Gijs, We zijn voortvarend met jouw vraag aan de slag gegaan. Inmiddels is er een ontwerp binnen en stemmen we met de buurt af hoe dit het beste geplaatst kan worden. Hierover gaan we binnenkort in gesprek met de buurt. Misschien heb je de rood/witte linten al wel zien staan. Op het moment dat iedereen akkoord is gaan we over tot de aanleg.

Hoi Gijs, het skateparkje wordt inderdaad goed gebruikt. Jullie hebben al hartjes verzameld. Het voetbalveldje achter de Aldi verdwijnt door de verbouwing en daarom hebben we de mogelijkheid om het skatepark uit te breiden. Het plan vind je als afbeelding bij dit idee. Het is wel belangrijk dat de buurt het eens is met dit plan. Hierover volgt nog een bewonersavond.

Bedankt voor het plaatsen van jullie idee op mijnwijkplan. Het is belangrijk dat jullie idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op jullie idee! Succes!

Reacties

Wij zijn benieuwd hoe het met de uitbreiding van het skatepark staat. Ik zie dat het al sinds april 2021 in uitvoering is. Zou er een update gegeven kunnen worden? Gr. Jasper en Noud

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 01-04-2021

Het skateparkje is een groot succes gebleken. Helaas komen kinderen teleurgesteld terug omdat het te druk is. Het parkje is te klein geworden en heeft uitbreiding nodig. Er is voldoende ruimte om de jeugd een mooie grotere plek te geven voor veel fun

Antwoord

Goed idee mannen!

Antwoord

Mijn zoon 7 jaar gaat iedere dag met veel plezier naar het park om samen met de jongens en meisjes uit de buurt te steppen en/of te skaten. Het park wordt volop gebruikt door de kinderen een uitbereiding zou dan ook heel erg leuk zijn. Dan kunnen de grote en kleinere kinderen hier allemaal gebruik van maken. Nu staan ze vaak in een rijtje te wachten op elkaar.

Antwoord

Fantastisch idee. Zeker met de huidige Corona maatregelen is meer ruimte voor de vele skaters/steppers onontbeerlijk ! Het parkje is een groot succes en erg druk bezocht. Uitbreiding is een goed idee...!

Antwoord

Super gaaf als er een half pipe erbij komt! Ik hoop dat het skatepark groter wordt.

Antwoord

Fantastisch idee Gijs en Bent! Ik hoop dat het lukt. Veel kinderen uit deze buurt zouden er heel blij van worden!

Antwoord

Prima plan. Het huidige skateparkje biedt op den duur te weinig uitdaging. Toch weet de jeugd het parkje ook nu al goed te vinden. Het zou fantastisch zijn wanneer de uitbreiding zou kunnen worden gerealiseerd.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 14-05-2020