Uitbreiding skateparkje naast de wolfskuilseweg

Beste gemeente Nijmegen
Ik en mijn vrienden skaten veel in het skateparkje naast de wolfskuilseweg. We zijn er heel blij mee. 
Er zijn daar vaak veel mensen en het is maar een klein skateparkje. Wij zouden willen kijken of er een mogelijkheid is dat het skateparkje kan worden uitgebreid. Zodat er meer ruimte is en er ook misschien meer toestellen kunnen komen (zoals een halfpipe of een bowl). Ik hoop dat jullie het zouden willen bespreken.
Met vriendelijke groet 
Gijs van Leuken en Bent  Meulepas

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Bedankt voor het plaatsen van jullie idee op mijnwijkplan. Het is belangrijk dat jullie idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op jullie idee! Succes!

Reacties

Mijn zoon 7 jaar gaat iedere dag met veel plezier naar het park om samen met de jongens en meisjes uit de buurt te steppen en/of te skaten. Het park wordt volop gebruikt door de kinderen een uitbereiding zou dan ook heel erg leuk zijn. Dan kunnen de grote en kleinere kinderen hier allemaal gebruik van maken. Nu staan ze vaak in een rijtje te wachten op elkaar.

Antwoord

Fantastisch idee. Zeker met de huidige Corona maatregelen is meer ruimte voor de vele skaters/steppers onontbeerlijk ! Het parkje is een groot succes en erg druk bezocht. Uitbreiding is een goed idee...!

Antwoord

Super gaaf als er een half pipe erbij komt! Ik hoop dat het skatepark groter wordt.

Antwoord

Fantastisch idee Gijs en Bent! Ik hoop dat het lukt. Veel kinderen uit deze buurt zouden er heel blij van worden!

Antwoord

Prima plan. Het huidige skateparkje biedt op den duur te weinig uitdaging. Toch weet de jeugd het parkje ook nu al goed te vinden. Het zou fantastisch zijn wanneer de uitbreiding zou kunnen worden gerealiseerd.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 14-05-2020