Stenen er uit Tiny Forest er in

Een Tiny Forest of park voor biodiversiteit

Op de hoek van de Vlietstraat en Bredestraat is een heel groot trottoir waar ruim voldoende plek is voor een Tiny Forest of mini parkje voor biodiversiteit en leefbaarheid! Met fruitstruiken en bomen 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Frank, wij hebben uw idee besproken met onze groen adviseur. Hij geeft aan dat een gedeelte van het trottoir op de hoek van de Vlietstraat - Bredestraat niet in het bezit is van de gemeente Nijmegen. Het trottoir is ongeveer 6 meter maar de gemeente heeft maar 3 meter in eigendom. Er blijft daardoor te weinig ruimte over voor een Tiny Forest. Heeft u misschien nog andere locaties in gedachten? Laat het dan weten via de reacties op MijnWijkplan.

Beste Frank, hartelijk dank voor het indienen van uw idee voor een Tiny Forest. Wij bespreken uw idee met onze adviseur groen en komen er via deze pagina op terug.

Reacties

In de Vlietstraat is het troittoir sowieso breed aan de westkant. Hier is tussen de boom(spiegels) ook nog ruimte om een groenstrook te realiseren met doorgangen om bij de straat te kunnen komen. Voor een Tiny Forest weet ik niet direct een andere plek.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-05-2021