Buurttafel jekerveldje

Op vrijdagmiddag ontmoeten de bewoners van de Jekerstraat elkaar op het jekerveldje. Om te praten, de week door te nemen en een biertje of wijntje te drinken. De picknicktafel, die jaren dienst heeft gedaan, is nodig toe aan vervanging. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • Schatting van benodigd budget, dit budget is nog niet toegekend

    In 2018
    project.budget.fields.is not assigned

Feedback van de gemeente

De nieuwe, ronde picknicktafel is geplaatst. Hartelijk dank voor het plaatsen van jullie idee op MijnWijkplan. Heel veel plezier van de picknicktafel. Heeft u nog een ander goed idee voor de openbare ruimte in de wijk, deel dit idee dan via MijnWijkplan!

Beste bewoners, er is een nieuwe, ronde picknicktafel besteld. De tafel is momenteel in productie en wordt in maart geplaatst. De brief in de bijlage wordt deze week bij alle bewoners van de Jekerstraat bezorgd. Hartelijk dank voor het plaatsen van dit idee en veel plezier met de nieuwe picknicktafel!

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft voldoende likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Er zal met de initiatiefnemer contact op worden genomen voor een afspraak. Wanneer de datum bekend is zal deze kenbaar worden gemaakt op mijnwijkplan zodat overige deelnemers/geïnteresseerde ook kunnen aanschuiven. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Op 26 april om 20:00 uur ben ik in de Heseweide om alle bewoners van Nieuw West kennis te laten maken met mijnwijkplan. Kom ook naar deze avond en laat je buurtgenoten weten dat u een idee heeft ingediend. Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 26-02-2019

Goed idee!

Antwoord

Eerste idee voor wijk Hees, dat moet toegewezen worden ;-)

Antwoord
Idee is ingestuurd op 11-04-2018