Tafeltennistafel (beton) speeltuin Hazenkampseweg

Wat zou het leuk zijn als er een betonnen tafeltennistafel geplaatst wordt bij de speeltuin aan de Hazenkampseweg. Lekker sporten en samen spelen in de wijk!

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • In 2019
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De tafeltennistafel is geplaatst. Er kan naar hartelust gespeeld worden. Een fijne zomervakantie gewenst!

Dag Suzan, is er voldoende draagvlak voor uw idee om een tafeltennistafel te plaatsen? Als mensen niet willen liken op mijnwijkplan mag u ook handtekeningen verzamelen. Ik hoor graag of er meer geinteresseerden zijn. Zo ja, dan kunnen we door naar de volgende fase.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 03-07-2019

Inge, zou jij mij willen contacten mbt de volgende fase; plaatsen van de tafeltennistafel?! Groet Suzan

Antwoord

Dag Inge, We hebben alleen maar enthousiaste reacties ontvangen van de buurtbewoners! Zowel jong als oud vindt een tafeltennistafel in de wijk een leuk plan. We hebben veel handtekeningen opgehaald.

Antwoord

Heel goed. Fijn plan voor meer sport en samenspel

Antwoord

Ook wij zouden graag een tafeltennis tafel zien bij het speeltuintje! Dit zou echt een meerwaarde zijn voor samenspel tussen buurtkinderen!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 31-08-2018