Reconstructie Tijgerstraat

Herinrichting Tijgerstraat

Uit controles blijkt dat het riool, het asfalt en de huisaansluitingen in het noordelijke deel van de Tijgerstraat (hierna: Tijgerstraat) toe zijn aan vervanging. Daarom gaan we het riool en de huisaansluitingen vernieuwen. Ook gaan we het verouderde asfalt vervangen voor klinkers. Hiervoor moet de hele straat open. Dit biedt een mooie kans om de straat opnieuw in te richten
 

Voorlopig ontwerp

Met een online vragentool hebben we de wensen en ideeën van de bewoners verzameld. Deze informatie hebben wij gebruikt om een voolopig ontwerp op te stellen. Het voorlopig ontwerp kunt u terugvinden onder de documenten. 

Digitale informatiebijeenkomst
Op 8 juli presenteren wij een digitale informatiebijeenkomst. Tijdens deze online bijeenkomst kunt u vragen aan ons stellen en reageren op het ontwerp. 

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de herinrichting van de Tijgerstraat of over de online vragentool? Neem dan contact op met Jan Schalkwijk via j.schalkwijk@nijmegen.nl Wilt u op de hoogte blijven van dit project? Klik dan op de knop ‘Blijf op de hoogte’. Deze staat knop staat links van deze tekst. Wanneer u hierop klikt, wordt u gevraagd een account aan te maken. Zodra u dit heeft gedaan worden alle updates over het project met u gedeeld.

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 20-08-2020
Idee is ingestuurd op 20-08-2020