Hockeyveldje met kunstgras

In de wijk Hazenkamp is (voor zover ons bekend) geen hockeyveldje met doeltjes op kunstgras beschikbaar. In de speeltuin op de hoek Hazenkampseweg/Dingostraat is wel een grasveld met doeltjes. Maar op echt gras glijden hockeyspelers (te) snel uit. Zou er kunstgras kunnen worden gelegd of is er in de wijk op loopafstand een andere plek mogelijk voor een hockey(/voetbal)veldje met kunstgras?

Het veldje met kunstgras aan de Albert Schweitzerlaan ligt in een andere wijk en voorbij een te drukke verkeersweg, waardoor kinderen in de basisschoolleeftijd hier niet zelfstandig naar toe mogen/kunnen. 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Echt een subliem plan! Ik zie nu vooral veel straathockey waar de autominnende buurtjes niet echt blij van worden!

Antwoord

Dank allen voor de reacties en ondersteuning voor dit plan! Ik hoop dat de gemeente binnenkort ook feedback geeft op dit idee!?

Antwoord

Namens 3 hockeyende dochters: dit zou echt geweldig zijn! In onze wijk is er veel behoefte aan een hockeyveldje, hier wordt al jaren op gewacht.

Antwoord

Top plan!

Antwoord

Top.idee!!!

Antwoord

Heel leuk idee!

Antwoord

Goed idee

Antwoord

Top daar hebben we wat aan! Erg leuk als dit zou lukken.

Antwoord

Erg leuk idee! Op de hoek van de Bisonstraat/IJsbeerstraat ligt ook een voetbalveldje, dit veld heeft zijn beste tijd wel gehad. Het zou daar eventueel ook gerealiseerd kunnen worden. De scholen die er naast liggen zouden er dan ook gebruik van kunnen maken.

Antwoord

wat een top idee, namens mij en onze 2 hockeyende kinderen!!! het zou ook kunnen bijdragen om de sport hockey weer wat meer onder de aandacht van de kinderen te brengen

Antwoord

Namens onze 3 hockeyende kinderen én onszelf: zou heel fijn zijn!

Antwoord

Wat een goed idee!

Antwoord

Wat een goed idee! Het zou leuk zijn als dit gerealiseerd kan worden in de wijk.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 21-10-2021