Asfaltonderhoud Hatertseweg

Asfaltonderhoud Hatertseweg tussen St. Jacobslaan-Grootstalselaan

Vanaf 28 maart worden in opdracht van gemeente Nijmegen door Aannemingsmaatschappij van Gelder werkzaamheden uitgevoerd aan de Hatertseweg tussen St Jacobslaan en Grootstalselaan. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd. Tijdens deze werkzaamheden wordt het asfalt vervangen.

Fase 1 – Hatertseweg tussen de St. Jacobslaan en Burgemeester Daleslaan
In de periode 28 maart tot en met 8 april worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op de Hatertseweg tussen St. Jacobslaan en Burgemeester Daleslaan. De rotonde Slotemaker Bruineweg en kruising met de Burgemeester Daleslaan blijven open voor het verkeer.

Fase 2 – Hatertseweg tussen de Burgemeester Daleslaan en Grootstalselaan
In de periode 11 april tot en met 22 april worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd op de Hatertseweg tussen de Burgemeester Daleslaan en Grootstalselaan. De kruising Burgemeester Daleslaan en Grootstalselaan blijft open voor het verkeer.

De werkzaamheden zijn weersafhankelijk. Bij slechte weersomstandigheden kunnen de werkzaamheden vertraging oplopen of worden uitgesteld.

Bereikbaarheid
Wij vragen aanwonenden de auto buiten het werkvak te parkeren. Fietsers kunnen gebruik blijven maken van de fietspaden en de werkzaamheden passeren. Voor het autoverkeer is een omleidingsroute ingesteld.

De school de Aventurijn de blijft te voet en met de fiets bereikbaar voor scholieren en medewerkers.

Door de omvang van de werkzaamheden rijdt de bus een omleiding. Voor meer informatie over de busroute tijdens deze afsluiting kunt u de website van BRENG raadplegen.

De hulpdiensten zijn op de hoogte van de werkzaamheden die gaan plaatsvinden en hebben in het geval van calamiteiten altijd toegang tot het werkvak.

Met vriendelijke groet,

Aannemingsmaatschappij Van Gelder B.V.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Dat het tijdens de werkzaamheden aan de hatertseweg op de grootstalselaan drukker zou worden was te verwachten. Gelukkig is dat tijdelijk. Dat er permanent op de grootstalselaan wordt gescheurd blijft een grote overlast aan herrie. Voor de overheid een goudmijntje als er periodiek op snelheid een geluidsoverlast wordt gecontroleerd.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 03-03-2022