speelplaats. speeltoestel. Azurietstraat

speeltoetsel of kinderspeelplaats maken. is veiliger voor de kinderen die aan de weg door jonkerbosch en azurietstraat wonen. ze rijden vaak erg hard door de azurietstraat heen. dat de kinderen niet over mogen steken. en we hebben er meer zicht op de kinderen in plaats van de speeltuin ergens anders

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

  • Wilgenhutje, en andere zaken

    In 2018
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De toestellen zijn geplaatst. Er komt nog een wilgenhutje.

De speeltoestellen zijn besteld.

Jullie hebben bij omwonenden voldoende draagvlak gekregen om hiermee door te gaan. IK overleg met mijn collega Marieke van Kan en kom er bij jullie op terug.

Twee andere dames en de initatiefneemster hebben vorige week met mij en mijn collega gesproken over deze wens. Zij gaan bij de omwonenden van het veldje polsen of er draagvlak is voor natuurlijke speelaangelegenheden, zoals een hutje, een omgevallen klimboom, etc. Na de zomervakantie praten we met elkaar verder.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

beste inge. de straat is verkeerd aan gegeven op de afbeelding het gaat over de weg door jonkerbosch aan de achterkant van de azurietstraat dat grasveldje met de pltanten middenin het grasveldje. nu staat er granaatstraat. maar het moest weg door jonkerbosch zijn.

Antwoord

Heb dit aangepast. Sorry, kaartje is moeilijk te lezen.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 10-04-2018