Groen/onderhoud/hobbelig straat

Alle buren zijn er mee eens dat er meer groen en intensief onderhouden aan onze straat moet komen. We missen het natuur en schone nette straat en voetbaden/ hobbelig straat/ Voortuinen van de bewoners in de Goeman Borgesiusstraat. Wij hebben vaak met de gemeente gebeld maar er werdt geen actie genomen!. 
tel.nr: 06-55522753
 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Als gevolg van enige versoepeling van de Corona maatregelen kunnen er nu weer afspraken ingepland worden. Wij nemen contact op met de initiatiefnemer om een datum voor een nieuwe afspraak te plannen.

Fijn dat u zo betrokken bent bij uw wijk en dat u Mijn Wijkplan gevonden hebt! Op 19 maart heb ik een afspraak met mevrouw Babensi om te kijken welke actie we kunnen ondernemen. Ondersteun dit idee door hartjes uit te delen.

Reacties

Ik ben het eens met mevr. Babensi dat er meer groen in de straat mag komen. Er zou bv. ook aan onze kant een rij laanbomen geplant kunnen worden, met esdoorns. Ook aanpak zwerfvuil. Ook zou de gemeente de vergroening van de voortuinen kunnen bevorderen. Nu zijn vrij veel tuinen bestraat of met grind gevuld.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 28-02-2020