Bestrating wandelpaden park

Het zou heel prettig zijn als de wandelpaden in het park langs de Middachtenstraat en de Malderburchtstraat aangepakt zouden worden. Momenteel zijn dit zandpaden waardoor het park eigenlijk tussen oktober en april niet echt fatsoenlijk te begaan is omdat het een grote blubberbende is. Wandelen met de hond of met een kinderwagen is eigenlijk geen doen.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

De opdracht is gegeven aan de DAR. De DAR maakt zijn eigen planning.

We hebben een offerte aangevraagd bij de DAR. Dit hoeft niet uit het wijkbudget betaald te worden. Ik informeer u wanneer het wordt uitgevoerd.

Ik ben het met u eens dat dit pad verhard moet worden. Als u meer voorstanders vindt dan kunt u het uit het wijkbudget betalen. Dat is de snelste manier om het te regelen. Anders komt het op de grote lijst voor te verharden paden en duurt het wat langer.

Reacties

Is er al enig zicht op wanneer de werkzaamheden plaats gaan vinden, aangezien de herfst en winter weer voor de deur staan en we ondertussen 8 maanden verder zijn?

Antwoord

ik ga het navragen bij de DAR.

Antwoord

We zijn ondertussen een jaar verder en wederom staat de herfst alweer voor de deur, dus vraag ik me nog maar eens af of er ondertussen al een planning bekend is? Zou fijn zijn als er dit jaar wel iets bekend is.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitvoering op 04-06-2018

Misschien is dan ook een idee om de "wenspaden" ook meteen maar te verharden en tot officieel pad te verheffen.

Antwoord

Super goed idee! Is er ook een mogelijkheid om en link naar Facebook te plaatsen om zo meer mensen te verleiden om te stemmen?

Antwoord

Beste Inge ik vind het een super plan. ik woon in de flat de Delsenhof aan het einde van de malderburchtstraat en het is inderdaad een moderpoel als het maar even wat regent .maar als de Dar de prullebakken leeg maakt dan rijden zij ook over het pad rond om de flat en dan is het nog erger. gr Theo Thijssen

Antwoord

Fijn dat U het ook een goed idee vind. Er zijn nu nog 4 likes nodig om het idee verder uit te kunnen werken en aanspraak te kunnen maken op een deel van het wijkbudget. Wellicht dat er bij U in de flat nog medestanders te vinden voor dit plan. Zou U misschien wat rondvraag kunnen doen? Met vriendelijke groet, Thomas Balvers

Antwoord

ik zal wel rondvragen want er zijn hier wel meer die klagen

Antwoord

Handtekeningen inzamelen hoeft niet. U moet bewoners verleiden om een "like" uit te delen op deze pagina. Ik houd deze pagina bij en neem contact met u op zodra ik zie dat u meer dan 10 likes heeft. Op dinsdag 6 maart vindt er om 19.30 in het wijkcentrum in Hatert een bijeenkomst plaats voor wijkbewoners. Mijn wijkplan is een onderdeel van het programma. Wellicht wilt u erbij zijn en voorstanders voor uw idee vinden? U bent van harte welkom.

Antwoord

Beste Inge, de beste methode om dit bereiken lijkt mij handtekeningen inzamelen. Bij hoeveel handtekeningen kan het vanuit het wijkbudget gerealiseerd worden? En waar kan ik terecht met deze handtekeningen? Mvg Thomas Balvers

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-01-2018