Bankjes en speeltoestel

Hallo,

Wij van de Remmersteinboulevard zouden het erg fijn vinden als er op het grasveld van de Remmersteinstraat een Bankje/Picnicktafel geplaatst kan worden, Onze kinderen spelen veel buiten. Maar wij ouders missen dan een plek waar wij gezamenlijk onze kinderen in de gaten kunnen houden, en waar wij ook een gezellige plek hebben waar wij de buurt ontmoeten. Het zou mooi zijn als er een speeltoestel of bijvoorbeeld goaltjes extra bij  geplaatst kunnen worden. 

Alvast bedankt 

Mvg Renate 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, de initiatiefnemer heeft samen met buurtgenoten besloten om het idee voor een picknickbank niet meer verder uit te werken. Het idee wordt daarom gearchiveerd. 

Mocht er in de toekomst toch nog een wens zijn voor een picknickbank of iets anders, laat het ons weten! 

Beste buurtbewoners, 

Vandaag heb ik de de initiatiefneemster gesproken en de handtekeningen (draagvlak) zullen later in het jaar / voorjaar 2024 opgehaald worden. 

Beste buurtbewoners, 

Er is telefonisch contact opgenomen met de initiatiefneemster. Een picknickbank kan geplaatst worden in het grasveld, mits de aanwonenden het ook een goed idee vinden. De initiatiefneemster gaat handtekening ophalen bij alle aanwonenden.  

Beste bewoners, 

De initiatiefneemster zal in de buurt draagvlak/handtekeningen verzamelen voor een picknickbank op het pleintje.

Speeltoestellen en/of goals worden niet geplaatst. 

Beste Renate, 

Ik heb je een mail gestuurd om het idee verder te bespreken. 

Beste Renate, 

Bedankt voor het plaatsen van je idee op Mijn Wijkplan. De wensen worden intern besproken. Zodra er nieuws is ontvang je een mail. 

Reacties

Een geweldig idee!

Antwoord

Als Oms en opa is dit een super idee,zodat onze kleinkinderen lekker in de straat kunnen spelen.

Antwoord

Fantastisch idee ! Het zou de bewoners , jong en oud meer met elkaar in verbinding brengen . Hopen dat de gemeente Nijmegen de puntjes op de 'i' komt zetten in onze nu al gezellige straat .

Antwoord

Wij wonen in een heel gezellig hofje. Veel kinderen en ouders die elkaar opzoeken. Een leuke centrale plek zou echt helpen om het nog gezelliger te maken! Voor de kinderen, maar ook voor de ouders en andere omwonenden!

Antwoord

Ik vind het een prima idee, volgens mij is het de enige straat waar geen faciliteit is geplaatst! Met de de groeiende kinderen in onze straat zou dit zeer gewaardeerd worden!

Antwoord

Wij vinden dit een geweldig idee! Helaas hebben wij aan deze kant niks voor de kinderen staan. Mvg Reyhan Ozturk.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 11-04-2023