Bankje bij de vijver

Hoi, 

Is 't geen idee om bij de vijver aan de Ruys de Beerenbrouckstraat thv 55/57 en naast de torens van Plurijn een bankje te plaatsen. Er lopen veel ouderen/mensen met 'n beperking hier in de buurt een rondje (o.a. De beweegroute in park Malderbourgh). Ook buurtbewoners zitten graag ff te mijmeren aan 't water. 

Initiatiefnemer
Miranda van Kampen
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente
Anne-Marie Cobussen

U heeft eerder contact gehad met Inge van den Hoogen en Marjolijn Evers. Zij hebben gevraagd om in de buurt na te vragen of direct aanwonenden het goed vinden dat er een bankje wordt geplaatst. Graag verneem ik van u of u handtekeningen heeft verzameld? Ook hoor ik graag of het idee van het plaatsen van een bank nog actueel is.

Inge van den Hoogen

Ik wil graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Bankjes kan ik zo bestellen. Echter, ik weet helaas uit ervaring dat sommige mensen bang zijn dat bankjes uitnodigen tot hangjongeren/overlast. Weet u of de mensen die rondom de plek wonen voor de beoogde bankjes/het beoogde bankje dit ook een goed idee vinden? Zou u dit eens willen polsen? Als er geen bezwaren zijn, dan kan ik een bankje plaatsen. Echter, het zou kunnen dat als u het gaat vragen, dat u op weerstand stuit. Ik hoor het graag van u.

Inge van den Hoogen

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties
Miranda van Kampen

Beste Inge van den Hoogen, sorry ik was vergeten op uw mail te reageren en nu ben ik hem kwijt. Maar ik heb alleen maar positieve reacties gekregen op Facebook. Daar had ik gevraagd of mensen deze wensen wilden liken. Maar dat deden ze op Facebook in plaats van deze site. Als u mij opnieuw een alternatief stuurt dan kan ik hier verder op door gaan. Groetjes Miranda

Antwoord
Marjolijn Evers

Beste Miranda, wat fijn dat er zo veel positieve reacties zijn gekomen op het Facebookbericht. Om de bankjes te kunnen plaatsen zien we toch graag likes op MijnWijkplan, omdat likes alleen uitgedeeld kunnen worden voor wensen in de eigen wijk. Daarnaast kunt u ook handtekeningen verzamelen in de wijk en deze toesturen naar de wijkregisseur. Dat mag per mail naar i.van.den.hoogen@nijmegen.nl.

Antwoord
I. vR

Helemaal mee eens !

Antwoord
Astrid van Galen

lijkt mij een heel goed plan !!!!!

Antwoord
Miranda van Kampen

Ja hè!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-05-2018