Aanpak veiligheid in verkeer

Goedemiddag, 

 

Ik heb hier al eerder melding van gemaakt bij politie wijkagent boa's. Er worden hier in mijn straat en ik hoor ook meerdere straten behoorlijke snelheden behaald met auto's. Er ligt een drempel in de straat maar in het stuk hier voor de deur bijv niet waardoor men omtrekt en soms wel met gierende banden door de bocht gaat.

nu is dit heel wat jaar geleden als eens goed mis gegaan en vrees ik dat dat zomaar nog eens zal/kan gebeuren. Mijn idee is, verkeersveiligheid voor ouderen en kids ( uiteindelijk iedereen natuurlijk) verbeteren dmv drempels of  versmallingen met mss wel gezellige perkjes ( verbetering aanzicht wijk) 

 

met vriendelijke groet 

 

Sieske van oostrum 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Mvr. Van Oostrum, dank u voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Verkeersveiligheid is een belangrijk thema dat zich niet leent voor participatie. Wanneer wij een melding over een verkeers(onveilige) situatie binnen krijgen, verzamelen we verschillende gegevens over de locatie en situatie. Als daaruit blijkt dat de situatie niet aan de gestelde normen voldoet beslist de gemeente om dit aan te pakken. Wij bespreken uw idee tijdens het verkeersoverleg en geven u een terugkoppeling via de mail. Om deze reden wordt dit idee naar het archief verplaatst. Mocht u meer of andere ideeën hebben, dan zien wij deze graag tegemoet op MijnWijkplan.

Reacties

Idee is ingestuurd op 01-10-2021