Verbeteringen speeltuintje Einsteinstraat

Het speeltuintje aan de Einsteinstraat is een groot succes. De kinderen uit de buurt spelen er graag en hun ouders helpen om de omgeving netjes te houden. De gebruikers hebben enkele wensen om het speeltuintje nog leuker te maken: 

o   Afsluiten het ‘diamant’ met hekjes

o   Bankje

o   Duikelrek

o   Nestschommel

o   Spinnenweb om in te klimmen

Wij hopen dat het kan en gaan hierover graag in gesprek met de gemeente Nijmegen.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door uw wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Goed idee!

Antwoord

Het lijkt mij een zeer verstandig idee dat het (veel gebruikte) speeltuintje veiliger wordt gemaakt. De kinderen (en hun ballen) belanden om de haverklap op straat. Een 'hekwerkje' is zeker geen overbodige luxe. Een serieus aandachtspunt is ook dat door het plaatsen van een afscheiding / hekwerkje, honden eigenaren hun honden er hopelijk ook minder snel zullen uitlaten. Ik hoop ook dat de gemeente een uitzondering wil maken en hier bordjes wil plaatsen dat uitlaten verboden is. Ik heb de gemeente hier eerder over gebeld en mij werd duidelijk verteld: wij plaatsen geen borden meer. Waarom? Geen idee.

Antwoord

Hangjeugd hebben het speeltuintje ook ontdekt ook laten de mensen hun honden erop uit. en aangezien er hard word gereden in de straat lijkt het mij niet echt een veilig idee

Antwoord

heel goed idee!

Antwoord

De speelplek wordt veel gebruikt, ook door bewoners van Hatertse Hei, die dit idee niet kunnen liken, maar wel achter het idee staan.

Antwoord

Fijne plek om mensen uit de buurt te ontmoeten. Met wat andere elementen erbij wordt het voor kleuters ook leuk om hier met hun kleine broertjes/zusjes naar toe te gaan. Afsluiten is belangrijk voor de allerkleinste! Dus goed idee!!

Antwoord

Uitbreiding en veiliger maken van het speeltuintje is een prima idee. Het wordt veel gebruikt. De wijk is aan het verjongen, er worden veel kinderen geboren. Alle reden om dit speeltuintje uit te breiden en net zo aantrekkelijk te maken als de vele speelgelegenheden elders in Nijmegen.

Antwoord

Goed plan!

Antwoord

Goede aanvullingen, ook voor veiligheid!

Antwoord

Goed idee! Het is een leuk speeltuintje, maar het kan nog beter!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 22-05-2019