Picknicktafel buurtmoestuin Grootstal

Beste allen,

het leek ons een leuk idee om een picknicktafel te plaatsen op de buurtmoestuin Eetbaar Grootstal. Een picknicktafel zou een mooie plek zijn voor de tuiniers en gasten van de moestuin om even te zitten en te genieten van alles wat er groeit en bloeit! Na het harde werken is het fijn om hier even uit te rusten en samen een kopje koffie te drinken of gewoon even met elkaar te praten.

Steun jij dit idee? Klik dan op het hartje!

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Hallo gemeente Nijmegen, hoeveel hartjes moeten wij eigenlijk verzamelen om ons plan uitgevoerd te krijgen?

Antwoord

Hallo Susanne, op de site van Eetbaar Nijmegen staat denken we een verouderd contactadres bij Eetbaar Grootstal. Zou je dit even willen checken en een mail sturen wie de contactpersoon is? We kregen een vraag van iemand die interesse heeft om te tuinieren bij jullie. Bedankt! Arianne (Eetbaar Nijmegen)

Antwoord

Hoi Arianne, wat leuk dat er een geïnteresseerde is! De contactpersoon is Carin en haar mailadres staat wel goed op de site van Eetbaar Grootstal (op de kaart te vinden via de kaart met moestuinen, het icoontje naast De Schakel)Ons algemene contactadres is eetbaargrootstal(at)gmail.com, dat kan hij/zij ook proberen.

Antwoord

Prima plan

Antwoord

Super idee!

Antwoord

Ja, het is fijn als er een stevige, duurzame tafel en stoelen kunnen komen!

Antwoord

Wat een goed idee!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 26-09-2019