Bomen Fresnelstraat

Het zou fijn zijn als er nog wat bomen geplant kunnen worden in mijn straat. Zomers staat de hele dag de zon op de speelplaats en wordt het daar bloedheet. Ook oogt de straat kaal en saai.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Goed nieuws! 
Alle aanwonenden zijn enthousiast over het idee. In overleg met de initiatiefneemster en een aantal buren zijn de ideeën uitgewerkt samen met de gemeente. 
Er worden in het voorjaar 2024 totaal 6 bomen in de groenstrook geplant ( 3 soorten; Acer Norwegian Sunset, Liqudambar Styraciflua, Carpinus betulus). Op de foto staan de locaties voor de bomen met een rood kruis aangeduid. Met planten wordt bekeken welke soort waar komt.

In dit najaar wordt 1 meter bestrating aan de kant van huisnummer 22 t/m 38 weggehaald, hier komt gazon en in het najaar 2024 worden hier bloembollen geplant. 

Beste buurtbewoners, 

De initiatiefneemster van het idee heeft draagvlak (18 handtekeningen) verzameld. Deze zijn digitaal toegevoegd. Binnenkort is er een afspraak op locatie met o.a. de initiatiefneemster en boomadviseur van de gemeente om de wensen en mogelijkheden te bespreken.   

Zodra er nieuws is, zal dit op deze pagina worden gedeeld. 

Beste buurtbewoners, 

De gemeente heeft goed contact met de initiatiefneemster van het idee. 
Het idee voor bomen is intern besproken en zou mogelijk zijn op deze locatie. Belangrijk is dat het idee wordt ondersteund door de buurt. De initiatiefneemster verzameld handtekeningen in de straat. U kunt het idee ook ondersteunen door het uitdelen van een hartje en/of een reactie te plaatsen. 

Beste initiatiefnemer, 

Bedankt voor dit idee. We gaan het intern bespreken en komen er zo spoedig mogelijk op terug.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitwerking op 06-11-2023
Idee is ingestuurd op 05-05-2023