Bohrstraat uitbreiden met groen

Tijdens gesprekken met de bewoners is naar voren gekomen dat er een wens bestaat om het groen in de straat te vernieuwen en uit te breiden. Naar aanleiding hiervan hebben wij als bewoners een ontwerp gemaakt van hoe wij denken dat de straat eruit zou kunnen zien. Dit ontwerp is een spiegeling en uitbreiding van het huidige ontwerp.
 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste bewoners, 

De gemeente heeft goed contact met de initiatiefnemer van het idee. We gaan de wensen en mogelijkheden binnenkort met de initiatiefnemer op locatie bespreken. 

De initiatiefnemer haalt draagvlak op. Belangrijk is dat de direct aanwonenden van deze groenstrook met het idee instemmen. 

Houdt deze pagina in de gaten voor nieuws!

Beste initiatiefnemer, 

Dank voor het plaatsen van het idee op MijnWijkplan. We hebben per mail al eerder contact gehad. Onze vakinhoudelijk adviseurs gaan het ontwerp en de mogelijkheden bekijken. Zodra er nieuws is hoort u van ons. 

Reacties

Mooi initiatief! Vanuit de Groengroep Wolfskuil willen we dit graag extra ondersteunen. Op dinsdag 5 maart delen we €500 uit aan mensen om hun wijk te vergroenen. Doen jullie mee? Het evenement vindt plaats bij Gezellig Nijmegen, Ganzenheuvel 56 van 19:00 tot 21:00. Aanmelden kan via: https://www.eventbrite.nl/e/tickets-buurtvergroeners-820138465227?utm-campaign=social&utm-content=attendeeshare&utm-medium=discovery&utm-term=listing&utm-source=cp&aff=ebdsshcopyurl

Antwoord

Zie bijlage voor concept ontwerp

Antwoord
Idee is ingestuurd op 15-01-2024