Buurtwinterfeest!

UPDATE 07-02-2023

Kinder Buurtsafari

Dinsdag 14 februari van 14:15 – 16:00 uur. Ga je mee op avontuur?

Alle kinderen van 7 t/m 12 jaar uit de buurt zijn uitgenodigd om mee op avontuur te gaan door de buurt. We horen graag waar jullie het liefst spelen. En jullie mogen vertellen hoe we Grootstal nog leuker, fijner, groener en speelser kunnen maken. Deelname is gratis. Kijk voor meer info in de flyer.

-----

Buurtwinterfeest!

Zaterdag 28 januari is de feestelijke start van het project Groene en speelse ontmoetingsplek in Grootstal.

Van 14:00 tot 16:00 uur is iedereen welkom bij wijkcentrum de Schakel aan de Archimedesstraat 9.

 

In 2023 gaan we in Grootstal nieuwe plekken maken om te spelen, ontmoeten, bewegen en natuur te beleven. Dit doen we samen met jullie, kinderen en volwassenen uit de buurt. Vertel ons jouw ideeën over spelen, ontmoeten, bewegen en natuur in de wijk Grootstal. Er is een loterij met leuke prijzen. Bikkel reikt om 14:30 uur de prijzen uit samen met wethouder Broeren en wethouder Daemen. Ook is er een buitenvuurtje met soep en broodjes, diverse spelletjes en er zijn workshops; Urban Sports, Happy Stones schilderen en zaadbommen maken. Gratis toegang, dus doe mee!

 

Het project Groene en speelse ontmoetingsplek in Grootstal is een initiatief van de gemeente Nijmegen, GGD Gelderland Zuid, Bindkracht 10, Jantje Beton, IVN Natuureducatie en JOGG.