Waterpomp in speelweide achter NSG

Graag een waterpomp op de groene speelweide achter NSG en tussen Van Haapsstraat en Van den Boenhoffstraat. Erg leuk voor kinderen. Daarnaast ook handig in combinatie met een mogelijke moestuin in de speelweide of de huidige locatie ernaast.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Criteria

€ 6.500,- / € 6.500,-
Waterpomp in speelpark Groenewoud
100.0%
Waterpomp in speelpark Groenewoud - toetsing op technische haalbaarheid

Budget

  • Budget voor realisatie waterpomp in Speelpark Groenewoud

    In 2018
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De waterpomp is besteld. Levertijd is ongeveer 4 à 5 weken. Verwachting is dat deze pomp eind juli geleverd wordt. Realisatie is afhankelijk van vakantieplanning.

Beste initiatiefnemer, Proficiat, uw wens heeft veel likes gekregen op MijnWijkplan. Wij nodigen u van harte uit om deze wens verder uit te werken. In de uitwerkingsfase onderzoeken we samen of het plan voldoet aan technische, beleidsmatige en financiële voorwaarden en wordt het draagvlak in de wijk verder onderzocht. Als dat het geval is, wordt het plan uitgevoerd uit het wijkbudget. Mocht het plan niet aan de voorwaarden voldoen of er blijkt weerstand te zijn in de wijk, kijken we of het plan aangepast kan worden. Als we er echt niet uit komen, dan wordt een andere wens uitgewerkt. Hartelijk dank voor uw inzet en betrokkenheid in de wijk. Laat u uw buurtgenoten weten dat zij uw plan kunnen volgen via MijnWijkplan? Samen maken we de wijk.

Eind mei wordt de balans opgemaakt voor de wijkwensen in uw wijk. Op basis van likes / papieren ondersteuningen wordt een keuze gemaakt welke wijkwensen voor wijkbudget in aanmerking komen en verder uitgewerkt worden. U hebt nog tot einde van deze maand de tijd om uw buurtgenoten likes te laten uitdelen op mijn wijkplan of eventuele ondersteuningen op papier af te geven bij de wijkregisseur. Ik wens u hierbij nog veel succes. Op dit moment staat de waterpomp in het speelpark met stip op nr. 1

Ter aanvulling: er is een participatiegroep bezig, samen met gemeente, om de speeltoestellen in het speelpark te vervangen; zij creëren het draagvlak hiervoor. Ook wordt het groen door deze club mensen zelf onderhouden. Wij zijn blij met deze actieve bewoners!

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 27-06-2018

Goed idee, een bankje ergens zou mogelijk ook meerwaarde hebben.

Antwoord

Voor wie dit een superleuk idee lijkt, zegt het voort, zegt het voort! Hoe meer hartjes we verdienen, hoe groter de kans dat we hiervoor het benodigde budget van de gemeente krijgen.

Antwoord

Wat een superidee, dit vinden onze kinderen geweldig!

Antwoord

Heel leuk plan! Zou mooi zijn als t deze zomer al gerealiseerd kan worden.

Antwoord

fantastisch speelgoed voor kinderen, maakt nieuwsgierig

Antwoord

Fantastisch plan die waterpomp!

Antwoord

Ziet er mooi uit. Graag waterpomp plaatsen in combinatie met het verwijderen van de glasbak bij ingang speeltuin

Antwoord

Mooi plan

Antwoord

Ja mooi dit! Prachtig plan.

Antwoord

Top idee!

Antwoord

Als het sfeervol wordt als op de foto, ben ik vóór

Antwoord

Geweldig plan!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 26-02-2018