Watertappunt naast de skatebaan

Langs de hardlooproute in het park zijn eerder watertappunten geplaatst. Echter door de afzettingen voor concerten zijn deze tappunten niet te gebruiken. Op de Goffertweg naast de skatebaan komt een nieuwe locatie om te sporten. Dit zou een goede (vervangende) plaats zijn voor een watertappunt.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • realiseren van Watertappunt

    In 2020
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De netbeheerders hebben i.v.m. het corona-virus de werkzaamheden voor o.a. wateraansluitingen opgeschort. Alleen aan hoofdleidingen en storingen wordt momenteel gewerkt. De realisatie van het watertappunt wordt voorlopig uitgesteld.

We hebben de offerte voor een watertappunt opgevraagd en de opdracht voor het realiseren van het watertappunt is gegeven. Nu is het wachten op de realisatie door het bedrijf.

Ondanks het lage aantal likes voor dit idee is de behoefte voor een watertappunt nabij de skatebaan/Calisthenics groot. Op dit moment onderzoeken we de mogelijkheden voor een extra watertappunt op deze locatie. We houden u op de hoogte.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 30-06-2020

We hebben het inderdaad hard nodig. Ik loop zelf vaak hard in de goffert en maak ook gebruik van het calisthenics park en stoorde mij er inderdaad aan dat als er een evenement is dat die waterpunten dan niet bereikbaar zijn voor een langere tijd. Evenementen zijn meestal in de zomer en de behoefte van water is in de zomer hoger dan in de winter. Vind het jammer dat ik het idee niet kan liken omdat ik niet uit de wijk kom maar hierbij bij mijn like. Ik ben voor verplaatsing!

Antwoord

Een bericht plaatsen telt ook als een like. Het wil misschien help en als er veel mensen berichtje plaatsen , Het blijft natuurlijk belangrijk dat de Gemeente een extra watertappunt plaatst ter compensatie van de punten die niet bereikbaar zijn. en het blijft vreemd dat er wel een calisthenics park is geplaatst zonder likes en dat een watertappunt er niet bij is geplaatst

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 18-06-2020

Goed idee om daar een watertappunt neer te zetten. Ook staat daar nu een sportpark en ik denk dat die mensen het ook hard nodig hebben, vooral met warm weer.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 12-04-2019