Speelvoorzieningen voor kinderen in de Kolpingbuurt

Er wordt hard gewerkt aan verbetering van de Kolping buurt. Er wordt nu gerenoveerd en na de bouwvak volgt er nieuwbouw. Wanneer dit traject gerealiseerd is zou de wijk graag wat meer speelvoorzieningen willen voor de kinderen. 

Een voetbalveldje wordt al gerealiseerd. Nu wordt er gevraagd om netten zodat de bal niet het spoor op geschopt wordt. Verder is er een wens voor een picknicktafel. 
En mocht er nog budget zijn wil men wel graag een tafeltennistafel.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Budget

 • basketbalpalen

  In 2018
  project.budget.fields.is_assigned-alt
 • picknicktafel

  In 2018
  project.budget.fields.is_assigned-alt
 • tafeltennistafel

  In 2018
  project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

De plaatsing van beide tafels stellen we even uit ivm de herstructurering. Ze liggen wel klaar in de opslag, zodat ze geplaatst kunnen worden zodra het kan.

Mbt de wens voor een net, zodat de bal niet op het spoor komt: de voetbalkooi heeft aan een kant een verhoogd hek. Wij denken daarom dat een net niet nodig is. Mocht dit wel zo blijken te zijn, na een tijdje in gebruik te zijn, dan kunnen we dat van het wijkbudget van volgend jaar bestellen.

Ik bedoelde basketbalpalen ipv borden, excuses. Er zijn ook een tafeltennistafel en een picknicktafel besteld. Deze wensen zijn via facebook en tijdens een bewonersbijeenkomst besproken. De wensen worden dus veel breder gedragen dan dat het aantal likes doet vermoeden.

Er zijn voor de Kolping ook reeds basketbalborden besteld. Ik ga overleggen wat het budget nog toelaat en kom er daarna op terug.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 14-09-2018
Idee is ingestuurd op 28-06-2018