Ontwikkeling aan de Muntmeesterlaan

Het plangebied aan de Muntmeesterlaan is onderdeel van de gebiedsontwikkeling Winkelsteeg. Hendriks Bouw en Ontwikkeling & Van de Klok zijn eigenaar van de grond en zijn van plan om appartementen te ontwikkelen. Deze mooie plek – op loopafstand van treinstation Goffert – gaat straks de verbinding vormen tussen de Kolpingbuurt, stationsomgeving Goffert en de gebiedsontwikkeling Winkelsteeg.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Mooi dat er woningen komen voor mensen die dat nodig hebben maar ik maak mij grote zorgen over de verkeersdruk in de omliggende wijken na de oplevering van het plan, vooral de muntmeesterbuurt. En om meer precies te zijn door de Muntmeesterlaan zelf. Als je vanuit je nieuwe woning naar de stad wil dan ga je volgens mij niet over de Neerbosscheweg en dan rechtsaf de Graafseweg op. Dan kies je voor de Fleminghstraat of de Muntmeesterlaan, en dan de Cavaljéweg waar een maximum van 30 kmh geldt. In de Muntmeesterlaan wordt nu al veel te hard gereden. Zelfs over de stoep om tegemoetkomende fietsers te ontwijken. Afwikkeling direct op de Neerbosscheweg is veel beter. Het argument van een invoegstrook wil er bij mij niet in: dat had je dan maar eerder moeten bedenken!.

Antwoord

Beste heer/mevrouw Iserief, dankuwel voor het doorgeven van de zorg die u deelt t.a.v. de ontsluiting op de Muntmeesterlaan. Afgelopen woensdag 4 juli hebben we deze zorg ook teruggekregen in het Goffertstadion op de participatiedag/avond voor de omgeving. Via de website www.muntmeesterlaan.nl zullen we sowieso de resultaten van die avond delen en de feedback die u hier geeft daarin ook meenemen. Aankomend najaar zullen we wederom een participatiedag/ avond organiseren om daar verder het gesprek te voeren met elkaar t.a.v. dit onderwerp. Hartelijke groet, projectteam ontwikkeling Muntmeesterlaan

Antwoord

correctie op het bovenstaande bericht: de participatiemiddag/avond was woensdagavond 3 juii 2024!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 21-06-2024