Ontmoetingsplek voor kinderen, volwassenen en senioren

Op dit grasveld willen we graag een sociale, groene en beweegvriendelijke buurtfunctie creëren voor kinderen, volwassenen en senioren door middel van:

  • Wilde bloemen pluktuin
  • Jue des Boules baan
  • Schommels 
  • Bankjes 
  • Glijmogelijkheden voor kleine kinderen
  • Pingpongtafel van beton

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

In overleg met de initiatiefnemers is de bloemenplukweide ingezaaid. Daarom verplaatsen we dit idee naar de fase 'uitgevoerd'.

Hartelijke dank voor het plaatsen van uw idee op Mijnwijkplan. Fijn dat de buurt het grasveld gebruikt om elkaar te ontmoeten. Vorig jaar zijn er enkele aanpassingen aan het veldje met elkaar gerealiseerd. De vraag naar speeltoestellen is toen ook aan de orde geweest, aangegeven is dat de gemeente hier geen medewerking aan verleend. Onze visie voor wat betreft dit veldje is niet veranderd, wij willen er geen speel-, sportveld van maken. Het verder verfraaien van het veld middels een bloemenplukweide kan onderzocht worden. Hiervoor is een plan nodig. Willen jullie dit (concept-)plan op deze site plaatsen? De buurt krijgt dan de gelegenheid het plan te ondersteunen. En het volgend jaar mogelijk in aanmerking komt om uitgevoerd te worden.

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 22-06-2021

Om het ontmoeten tussen jong en oud meer mogelijk te maken en te stimuleren zou het plaatsen van een bank op het grasveld zeker meer uitnodigen om met elkaar in contact te komen.

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitwerking op 22-06-2021

Als we die pingpongtafel duurzaam maken en rond, dan kan je leuk rondrennend pingpongen en is de tafel voor meer doeleinden bruikbaar.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-11-2020