Nieuwbouw De Hulsen

Aanleiding

De afgelopen maanden is er op de hoek Nieuwe Dukenburgseweg - Tarweweg flink gewerkt aan de sloop van het oude woon-zorgcomplex De Hulsen. Het gesloopte woon-zorgcomplex werd tot vorig jaar gebruikt om 145 cliënten van IrisZorg onderdak te bieden en zorg te verlenen en is gesloopt omdat het niet meer voldeed aan de zorg eisen en technische eisen van deze tijd.

 

Nieuwbouw

De oudbouw maakt om die reden plaats voor een nieuw en duurzaam woon-zorgcomplex waarin de 145 cliënten van IrisZorg terugkeren. Hiervoor heeft de gemeente Nijmegen opdracht gegeven aan aannemer BINX Smartility. Zij zijn samen met het ontwerpteam, adviseurs van Stichting IrisZorg en de gemeente Nijmegen druk bezig met het ontwerp en de verdere uitwerking van het plan.

 

7 februari 2023 | Inloopbijeenkomst

We organiseren op dinsdag 7 februari 2023 een inloopbijeenkomst  voor buren en belangstellenden van 17.00 – 20.00 uur in de Foyer van de Jan Massinkhal, Nieuwe Dukenburgseweg 5 te Nijmegen.

We informeren u dan over de tussenstand van de plannen en over de planning voor de nieuwe De Hulsen.  En u kunt natuurlijk  vragen stellen over het project. We zijn erg benieuwd naar uw mening.

 

Maart –april 2023 | Vervolg procedure

We werken samen met de aannemer en Stichting IrisZorg aan het ontwerp en de verdere uitwerking van de nieuwbouw. We verwachten dat we maart-april 2023  de omgevingsvergunning kunnen aanvragen.

 

Voor vragen kunt u contact opnemen via e-mail: dehulsen@nijmegen.nl

Berichten op MijnWijkplan worden niet beantwoord.

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Reacties

Idee is ingestuurd op 31-01-2023