hinkelpad bij speeltuin Marga Klompelaan

Een vast hinkelpad door stoeptegels te vervangen door gekleurde en genummerde tegels.

Dit is een relatief voordelige manier om kinderen samen actief te laten zijn en een visueel signaal naar verkeersdeelnemers dat het een plek is waar kinderen spelen. Het is gemakkelijk aan te leggen en ziet er vrolijk uit.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste initiatiefnemers, Het wijkbudget voor 2020 is besteed aan een watertappunt in het Goffertpark. Willen jullie aanspraak maken op het wijkbudget in 2021? Laat het mij voor 17 juli weten. Anders wordt dit idee naar het archief verplaatst. Met vriendelijke groet, Anne-Marie Cobussen

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Leuk initiatief. Misschien ga ik wel mee hinkelen

Antwoord

Goed idee, heel leuk voor de kids!

Antwoord

Goed plan. Lijkt me ook niet veel te hoeven kosten.

Antwoord

Goed idee! Helpt voor buiten spelen, beweging, cohesie, en wellicht ook verkeersveiligheid. Deze straat is de ingang van de doorgaande verkeersroute door deze woonwijk, als hier de verkeersdeelnemers worden geattendeerd op spelende kinderen zal dat ze wellicht ook verderop in de wijk aandachtiger doen rijden

Antwoord

Heel leuk idee! In onze straat wonen veel kinderen die daar zeker gebruik van zullen maken. Een eenvoudige en leuke manier om kinderen samen te laten spelen en buiten actief te zijn!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 05-03-2020