wandelpad is geen wielrenbaan

Tussen de Kees Pellenaarspad en de Westkanaaldijk is pad voor voetgangers, deze staat niet op het kaartje. Dit pad wordt heel vaak gebruikt door fietsers, scooters en wielrenners, het is iets korter en het is zo vloeiend aangelegd. Het gevolg is dat wandelaars, mensen met een hond aan de lijn of met een kinderwagen van de sokken gereden worden. Als je er dan iets van zegt, krijg je de heftigste wensen om de oren.

Mijn voorstel is om aan beide zijde een loophek te plaatsen zodat het vloeiende effect verdwenen is, dus minder aantrekkelijk, maar wel gemakkelijk blijft voor "langzaam verkeer"

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank voor het indienen van uw idee op MijnWijkplan. Wij gaan intern bekijken of het mogelijk is om loophek te plaatsen op het aangegeven wandelpad. Zodra we meer weten komen we erop terug via deze pagina.

Reacties

Ik woon vlakbij. Sara Boumghait gaat ermee aan de slag. Maar wie is Sara . Het plaatsen van een loophek vind ik een goed idee, Het probleem is dat het voetpad gebruikt wordt als fietspad. Wat wil je als het pad Kees Pellenaarspad heet, genoemd naar een fietser, of wielrenner, ploegbaas Borden plaatsen en handhaving van een bord voetpad en verboden voor fietsers behoren tot de aanvullende maategelen.

Antwoord

het fietspad wordt zo genoemd. het wandelpad heeft geen naam.

Antwoord

Prima idee, Het is daar gewoon niet veilig voor voetgangers en het commentaar is zeker niet mals

Antwoord

Goed plan, ben zelf ook al meerdere malen bijna omver gereden toen ik daar wandelde.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 24-08-2021