Outdoor skateparken nijmegen

Goedemiddag, Ik heb graag een vraag over de outdoors skateparken. Deze zijn leuk maar klein en de asfalt is nogal slecht waardoor als je valt je je gelijk open kan halen. Ik had een vraag of deze vervangen gaan worden naar bijvoorbeeld beton en of nieuwe obstakels komen. Dit ivm dat de meeste outdoor skateparkjes best klein zijn ietsjes groter zou leuker zijn en veel mensen zouden dat willen. Ik hoop graag op een reactie.  Met vriendelijke groet Tim Steenbruggen

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Tim, om uw idee uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw idee twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Bedankt voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Om het idee verder uit te werken is het belangrijk dat het idee ondersteund wordt door de wijk. Vraag uw buren om hartjes uit te delen voor dit plan of een reactie achter te laten op MijnWijkplan. Houd er wel rekening mee dat skatebanen over het algemeen vrij duur zijn en dat niet iedereen blij is met een skatebaan voor de deur. Is er al een specifieke plek? Laat het weten in de reacties en vraag de direct aanwonenden naar hun mening.

Reacties

Beste skate meneer, al het idee gezien van een skatepark in park de omloop lindenholt ? ik ben het niet eens met het idee dat er 1 groot skatepark moet komen. de kinderen hier in lindenholt klagen al dat ze naar de goffert moeten. het is beter om 1 skatepark per stadsdeel te hebben. dit is qua kosten beter te behappen en het vinden van een locatie wordt dan ook makkelijker.

Antwoord

“de kinderen hier in lindenholt klagen al dat ze naar de goffert moeten.” Lindenholt is niet de enigste wijk in Nijmegen. In andere wijken kan precies dezelfde klacht zijn. En als er straks bij jullie een parkje zou komen kunnen er ook kinderen klagen in bijv nijmegen oost dat het te ver is om naar lindenholt te komen... Dus hou op zo egoïstisch te denken aan je eigen belang. Ik vraag mij ook af of jij weet wat een goed skatepark inhoudt. Het zijn zijn niet zomaar een paar speeltoestellen die je zo in elke wijk neer kan zetten.

Antwoord

Het is idd echt tijd voor 1 groot centraal gelegen skatepark in deze gemeente, met alles erop en eraan. Dus niet meerdere verspreid door Nijmegen, omdat je dan telkens maar een klein miniparkje kan opleveren. Ik weet dat dit wat kost maar het zou een fameuze toevoeging zijn aan de stad Nijmegen. Andere steden hebben dit al door, zelfs Arnhem opent een park volgend jaar. Skateon lijkt mij de beste uitvoerder: https://www.skateon.nl/

Antwoord
Idee is ingestuurd op 21-09-2020