Hondenspeeltuin bij de Kamp/aan de Westkanaaldijk

Hondenspeeltuin: dat is wat er nog mist in de kamp of in de buurt! Een plek waar de honden lekker los kunnen lopen en samen kunnen spelen zonder dat de niet-hondenliefhebbers hier last van hebben.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op MijnWijkplan. Om het idee verder uit te werken is het belangrijk dat het idee ondersteund wordt door de wijk. Vraag uw buren om een hartje uit te delen voor uw plan of een reactie achter te laten. Eerder hebben we gezien dat er wel hartjes verzameld worden voor het idee van een hondenspeeltuin, maar dat het kiezen van een uiteindelijke locatie problemen geeft. Hebben jullie al een locatie op het oog? Laat het weten in de reacties en vraag de direct aanwonenden om mee te praten.

Reacties

Het gebied bij het Kees Pellenaarspad lijkt mij een zeer geschikte locatie. Dit is achter de tennisvelden. Er zijn geen direct omwonenden die last gaan hebben van de hondenspeeltuin. Het is al een deel van het losloopgebied. Het gebied is groot genoeg, er zijn wat parkeerplaatsen in de buurt en goed bereikbaar. Wat dat betreft ook ideaal! Daarom wil ik hierbij iedereen vragen dit idee zo veel mogelijk te delen! Graag hoor ik ook jullie ideeen/reacties hierop. Laten we er samen aan werken om een leuke speeltuin voor onze trouwe vrienden voor elkaar te krijgen in onze wijk.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 16-07-2020