Hardrijders

De snelheden die er gereden worden is ongelooflijk. Deze weg grenst ook aan de " Kampen" en m.i. zou hier wat aangedaan moeten  worden. Ik weet dat je melding moet maken bij de politie, dat heb ik gedaan. Echter de gemeente zou ook hier drempels kunnen plaatsen om de snelheden te verlagen. Zou hier eens naar gekeken kunnen worden?

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Verkeersveiligheid is belangrijk. Daarom zal ik dit idee bespreken in het verkeersoverleg. Ik deel het advies van de verkeerskundigen op deze website.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Beste Astrid, Ik steun je idee, heb zelf vandaag ook een idee aangemaakt om een flitspaal / geluidswal te plaatsen aan de IJpenbroekweg. Sommige auto's en motoren rijden daar als gekken, het is een wonder dat er nog geen dodelijke ongelukken zijn gebeurd. Met vriendelijke groet, Maurice de Leeuw.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 27-05-2020