Gildekamp 4260

De Gildekamp 42ste straat kampt met meerdere gevaarlijke situaties. Deze zijn al bekend bij Sharif Alhashimy, maar tot op heden nog geen gesprek of vooruitgang hierin geboekt. 

Wat is er aan de hand;

De snelheid woord zwaar overtreden in onze zogehete woonerf. Er word totaal geen rekening gehouden met kinderen, volwassenen of uitrijdend verkeer uit aangelegen straatjes. Dit gaat een keer verkeerd! Er moeten drempels, bloembakken, borden met aanduiding geplaatst worden om snelheid af te nemen. 

We raden een eenrichting aan. Er is veel groot verkeer in deze kleine straatjes, taxi bussen voor meerdere adressen, postorder wagens en gewone auto's. Deze kunnen nooit keren of draaien of zitten bijna in mijn schuur omdat ze de draai niet kunnen maken. Ons stenen muurtje ( bewust geplaatst is al en ontelbaar keren aangereden). 

Parkeerplaatsen zijn niet aangeduid met lijnwerk waardoor auto's op straat parkeren en enorme ruimtes ertussen laten voor andere parkeergebruikers. Maar dit leverd ook zeer gevaarlijke situaties op ( botsingen, en tuinen kapot rijden). Meneer Sharif heeft hier meerdere foto's van ontvangen. Tot op heden niks gedaan...

Er zou door toezicht beter controle moeten komen of er auto's staan die er niet horen. Er staat momenteel al weken een auto onder een afdekzeil van een persoon die niet woonachtig is in deze straat. En of auto's goed geparkeerd in de niet aangeduide vakken staan. Om onveilige situaties te voorkomen. Of er gewoonweg geen groot verkeer langs kan.

Aan het eind van de 42ste straat kom je op een klein pleintje waar veel dealers hun werk verrichten. Hier zou meer toezicht op moeten zijn en ook deze auto's rijden als gekken door de straten. 

Kortom  het zou fijn zijn als de veiligheid hier in overweging genomen gaat worden in de 42ste straten...en verlengde 41ste straat.

 

 

 

 

 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Idee is ingestuurd op 22-05-2020