Drempels nieuwstadweg

Graag wil ik het idee toevoegen voor het plaatsen van drempels op de nieuwstadweg ten hoogte van het al liggende voetgangers oversteekpad. Voertuigen rijden hier regelmatig veel te hard en dat lijdt tot gevaarlijke situaties en geluidsoverlast. 

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. We zijn erg blij met uw betrokkenheid! Voordat we dit idee kunnen oppakken is het erg belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de andere wijkbewoners. Vraag hen daarom te reageren op uw idee, en hierbij hartjes uit te delen. Handtekeningen verzamelen mag uiteraard ook. Veel succes!

Reacties

Er moet inderdaad iets gebeuren. Ik ben betroffen omdat ik aan de St Agnetenweg woon. Er wordt echt hard gereden, in mijn beleving vooral op het stuk tussen de IJpenbroekweg en toegang Voorstenkamp. Daar bovenop komt nog de geluidsoverlast. Ik ben voor drempels, een wegversmalling o.i.d. om de snelheid en het lawaai omlaag te halen.

Antwoord

Goed idee, drempels alleen zullen niet helpen. Kijk even verder door mijn wijkplan. Sint Agenetenweg en nieuwstadweg ombouwen naar 30km/h zone. En zet daarbij het zelfde verhaal. Alvast bedankt !

Antwoord

Ditzelfde speelt ook voor de St. Agnetenweg. De St. Agnetenweg ligt in het verlengde van de nieuwstadweg en daar wordt ook veel te hard gereden, waardoor er regelmatig ongelukken zijn.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 08-09-2019