Buurtbankje De Gildekamp 11-37 t/m 11-59

Goedenmiddag. 

Gisteren hebben we, inmiddels voor het 3e jaar op rij, ons jaarlijkse buurtfeest met elkaar gevierd op het pleintje van de woningen aan de De Gildekamp 11-37 t/m 11-59.

Gisteravond kwam het wéér ter sprake om een aanvraag bij de Gemeente Nijmegen in te dienen voor een zgn. "buurtbakje" rondom de boom die in het centrum van het pleintje staat.

Als bijlage treft u enkele foto's aan en wij vernemen graag uw reactie.

Vriendelijke groet,

Bas Blankenaauw.

De Gildekamp 11-47 6545 LG Nijmegen. Tel. 06 15669756

Initiatiefnemer

Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Bas, wij hebben alle handtekeningen die u heeft verzameld toegevoegd aan deze wens. We onderzoeken nu intern de mogelijkheden en komen hier zo snel mogelijk op terug.

Hartelijk dank voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. We zijn erg blij met uw betrokkenheid! Voordat we dit idee kunnen oppakken is het erg belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de andere wijkbewoners. Vraag hen daarom te reageren op uw idee, en hierbij hartjes uit te delen. Handtekeningen verzamelen mag uiteraard ook. Veel succes!

Reacties

Gepromoveerd naar In uitvoering op 30-05-2020

Geachte heer S. Said, dank u voor uw reactie. Ik zal uw bericht doorsturen naar de buren op het plein. Zodoende zullen ze het plan van het buurtbankje kunnen ondersteunen. Vriendelijke groet, Bas Blankenaauw ( Gk 1147)

Antwoord

Geachte heer S. Said, Zoals we gisteren telefonisch hebben besproken zal ik handtekeningen van de buren gaan verzamelen ter ondersteuning van de aanvraag voor het zgn. "buurtbakje". In navolging hierop zal ik u telefonisch benaderen om deze handtekeningen persoonlijk bij mij thuis in ontvangst te komen nemen. Vriendelijke groet, Bas Blankenaauw ( De Gildekamp 1147 )

Antwoord
Idee is ingestuurd op 02-09-2019