Bomen aanplanten in Lindenholt

Graag bomen aanplanten op de Draaiom/Wijchenseweg de grasdelen vóór de Mac Donalds (Woonboulevard) vanaf het centrum gerekend. Als je vanaf het Westkanaalpad omhoog fietst langs de Graafsebrug is er bovenaan vóór het fietspad een stuk gras en ook rechts naast het fietspad, aan de zijde van de Wijchense weg. Er stond op het eerste stuk eerder een zendmast.
Dit stuk van Lindenholt is erg kaal en versteend. Ik zou graag op beide stukjes grond een of meer (linde)bomen hebben. Op deze stukjes grond zal het ook niemand hinderen.

Initiatiefnemer
Deelnemers

Feedback van de gemeente

Beste Annet, dank voor uw bericht. Wij zijn blij dat u van zich laat horen en begrijpen dat het in coronatijd lastiger is om mensen te bereiken. Het is daarom ook mogelijk om handtekeningen op te halen in de buurt, wij kunnen deze handtekeningen dan toevoegen op MijnWijkplan in de vorm van likes. U zou het idee ook kunnen delen via Facebook, Twittter of mail doormiddel van bovenstaande button ‘deel dit idee’. We zullen uw idee niet naar het archief verplaatsen en hopen dat er likes komen voor uw idee. Succes!

Beste Annet, om uw idee uit te voeren is het belangrijk dat er draagvlak is voor het idee. Op dit moment heeft uw idee onvoldoende likes en/of reacties om verder uitgewerkt te worden. Om deze reden zal uw wens twee weken na dit bericht gearchiveerd worden. Denkt u dat er wel draagvlak is voor de wens? Vraag uw buurtgenoten dit te laten weten via MijnWijkplan.

Reacties

hoog tijd voor groen!

Antwoord

Beste gemeente, Zou het wat gemakkelijker gemaakt kunnen worden om op een idee te stemmen? Juist in cornatijd is het lastig om mensen te bereiken. Inloggen op een gemeentelijke pagina is niet iets wat mijn buurtgenoten doen. Heeft u tips of kunt u mij helpen om dit plan bekendheid te geven? Zonder bekendheid gaat mijn mooie idee de prullenbak in. Ik zie wel veel bomen gekapt worden door de gemeente Nijmegen, maar kennelijk pakt de gemeente dit soort voorstellen niet op. De gemeente heeft toch ook haar eigen verantwoordelijkheid om Nijmegen te vergroenen? Ik reageerde op een oproep in de media om daarvoor een plek aan te geven. Nu doe ik dat en nu dreigt u mijn voorstel te archiveren.

Antwoord

Beste Annet, ik heb een reactie geplaatst in de 'feedback van de gemeente'.

Antwoord
Idee is ingestuurd op 31-08-2020