Woontoren Doddendaal – Plein 44

Op de voormalige locatie van Intersport - op de hoek Doddendaal / Bloemerstraat / Regulierstraat bij Plein 44 - ontwikkelt Dornick BV een woontoren met 136 zelfstandige wooneenheden. Op de begane grond komt een supermarkt-to-go. In de kelder komen bergingen en fietsenstallingen voor bewoners. De gemeenteraad is op 9 juni 2021 hiermee akkoord gegaan via een projectafwijkingsbesluit. De woontoren krijgt in totaal 10 woonlagen. Het gaat hierbij om 102 woningen kleiner dan 50 vierkante meter, 25 kleine woningen van 51-70 vierkante meter en 9 woningen van 71-90 vierkante meter. De ontwikkeling van deze woontoren met 136 woningen voorziet in de woonbehoefte van starters op de woningmarkt.

Planning

De bouwwerkzaamheden aan de woontoren Doddendaal vorderen gestaag. Naar verwachting is het gebouw half april 2024 klaar. Vanaf februari 2024 gaan we bezig met de herinrichting rondom het gebouw in overleg met de gemeente. Eerst worden er kabels voor elektriciteit naar het gebouw aangelegd. Daarna zal de ruimte om het gebouw heringericht worden.

Huidige verkeerssituatie bij Doddendaal

De verkeerssituatie die we begin 2023 bij Doddendaal vanwege de bouwwerkzaamheden hebben moeten aanpassen, blijft hetzelfde totdat ook de ruimte om het gebouw heen op nieuw is ingericht. Pas daarna zal de bus uit de Regulierstraat gaan en weer over de Bloemerstraat naar het station rijden.

De huidige verkeerssituatie duurt naar verwachting tot mei 2024.

Vragen of opmerkingen

Tijdens de werkzaamheden doet Dornick BV er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken. Heeft u vragen of opmerkingen over de bouwwerkzaamheden? Dan kunt u deze melden aan Dornick BV via telefoonnummer 024-3608496 of mailen naar info@dornick.nl

Ook kunt u contact opnemen met de gemeente Nijmegen: u kunt bellen met 14 024 of mailen naar gemeente@nijmegen.nl

Initiatiefnemer

Deelnemers

Er zijn nog geen deelnemers

Feedback van de gemeente

Voor vragen kunt u contact opnemen via e-mail info@dornick.nl.

Berichten op MijnWijkplan worden niet beantwoord.

Reacties

Waneer kun je je inschrijven woontoren doddendaal Mvg Arie verhoeven

Antwoord
Idee is ingestuurd op 30-05-2022