Vergroening van de Snijderstraat

Een aantal bewoners van de Snijderstraat heeft het initiatief genomen om de straat te vergroenen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Initiatiefnemer

Deelnemers

Budget

  • tegels eruit, groen erin.

    In 2018
    project.budget.fields.is_assigned-alt

Feedback van de gemeente

Het plan is gereed. Collega's Johan en Gerrie zullen binnenkort contact opnemen over de daadwerkelijke uitvoering.

Harry heeft mij beloofd zsm de tekening voor te leggen. We moeten een beetje vaart gaan maken ivm het plantseizoen.

Ik ontvang graag van u een tekening als de corporatie het ook een goed idee vindt. Daarna kunnen we over de uitvoering gaan praten.

Dank u voor het plaatsen van uw idee op mijnwijkplan. Fijn dat u ons digitale platform hebt gevonden! Het is belangrijk dat uw idee ondersteund wordt door de wijk / wijkbewoners. Probeer uw buurtgenoten naar mijn wijkplan te krijgen voor het uitdelen van hartjes en te reageren op uw idee! Succes!

Reacties

Beste Inge, Zou je de volgende tekst willen verwijderen uit mijn wijkplan? Ook zouden wij graag metalen haken onder de ramen op de eerste verdieping willen laten bevestigen en een plankje bij de vensterbank op de begane grond zodat daar een bloembak achter geplaatst kan worden. Dank Harry

Antwoord
Gepromoveerd naar In uitvoering op 14-09-2018

Prima idee. De Snijderstraat voorzien van mooie klimplanten en bloembakken. Daarmee wordt ons straatje alleen nog maar gezelliger!

Antwoord

Dank je wel Ben.

Antwoord

Dank voor jullie positieve steun aan dit project. Harry Rodenburg

Antwoord

De straat heeft een sombere uitstraling op dit moment. Jammer het is een leuke straat waar veel mensen lopen!! Hoe leuk is het om een groene gezellige straat te zijn waar mensen heerlijk wonen in een groene omgeving en mensen door een gezellige straat lopen zoals in andere steden!! Ik zeg voor !! Zelf al planten bakken opgehangen tijd voor meer groen!!

Antwoord

Heel goed plan; de Snijderstraat is vrij stenig, net als de Eiermarkt. Meer groen en klimplanten zou de straat een prettiger en vrolijker aanblik geven. Wat helemaal past binnen de plannen van Nijmegen Green Capital 2018. Doen!!

Antwoord
Idee is ingestuurd op 13-03-2018